PAVE Automóviles, S.L.

Taller multimarca de reparació mecànica i carrosseria que pertany a la xarxa Eurotaller. Disposen de cabina de pintura i donen servei a totes les marques i models. Gràcies als coneixements i la experiència tècnica, als sistemes de diagnòstic certificat i a un equip humà amb clara vocació de servei poden donar servei tant a particulars com a empreses amb flotes de vehicles.

Enviar missatge privat

 

Contacte:

Pg/ de les Torres, 63
08191 – Rubí
Tel: 936 972 332
Email: infotaller@velezauto.com

 


Moto Ciscar y Otro, S.L.

Empresa familiar amb 45 anys d’experiència. Venen tot tipus de motocicletes noves i de segona mà, disposen també d’una boutique amb una gran exposició d’articles per al motorista, venda de recanvis i accessoris i taller servei oficial de marques com Yamaha, Honda, Kymco, Suzuki,…

Enviar missatge privat

 

Contacte:

Ctra/ de Terrassa, 70
08191 – Rubí
Tel: 936 994 847
Email: motociscar@gmail.com

 


Talleres Hermanos Moya, S.L.

Empresa fundada l’any 1983 que es dedica a la reparació general de l’automòbil: mecànica, electricitat, xapa i pintura. Disposen d’un gran local de dues plantes on poden fer la reparació de carrosseria a la planta superior i tota la reparació electro-mecànica a la planta inferior, oferint d’aquesta manera el millor servei als seus clients.

Enviar missatge privat

 

Contacte:

C/ Lepant, 28
08191 – Rubí
Tel: 936 972 101
Email: hermanosmoya@telefonica.net

 


Star Garage, S.L.

Taller mecànic especialitzat en planxa i pintura. Compten amb la més innovadora tecnologia per garantir la qualitat i el millor acabat en tot els seus treballs. Disposen de laboratori de pintura i d’una cabina especial de grans dimensions per a tota mena de vehicles industrials i particulars.

Enviar missatge privat

 

Contacte:

C/ Atenes, 29 (Pol. Ind. Cova Solera)
08191 – Rubí
Tel: 930 083 881
Email: stargaragerubi@outlook.com

 


Talleres J. Gonzalez Ibañez, S.L.

Empresa familiar fundada l’any 1987 que ofereix una atenció personalitzada per ajudar a trobar el vehicle necessari a particulars i empreses. Disposen d’una àmplia gamma adaptada a totes les necessitats. Disposen d’un servei propi de xapa i pintura, mecànica i electricitat amb les eines més modernes del sector. Són agent oficial Hyundai a Rubí.

Enviar missatge privat

 

Contacte:

Camí de Ca n’Oriol, 15
08191 – Rubí
Tel: 936 994 197
Email: ventas1@talleresjgonzalez.com

 


Talleres Alpe Rubí, S.L.

Especialistes en el sector de l’automòbil industrial on realitzen tot tipus de treballs de mecànica, electricitat, xapa i pintura. Compten amb unes àmplies instal·lacions on disposen de tota la gamma de vehicles IVECO i també servei postvenda. Tenen per objectiu donar el millor servei professional i aconseguir la més gran qualitat i rapidesa en les reparacions.

Enviar missatge privat

 

Contacte:

C/ Pont de Can Claveri, 46 (Pol. Ind. La Llana)
08191 – Rubí
Tel: 936 99 35 58
Email: alpe@alperubi.com

 


Pro Rubí, S.L.

Taller on realitzen reparacions mecàniques, xapa, pintura, electricitat, electrònica… Realitzen la reparació completa del vehicle i ofereixen una variada gamma de vehicles de substitució no solament de turismes sinó també de vehicles industrials. Disposen d’unes noves instal·lacions distribuïdes que inclouen dues oficines per a una bona atenció personalitzada i un ampli pàrquing.

Enviar missatge privat

 

Contacte:

C/ Ciclisme, 41
08191 – Rubí
Tel: 934 885 233
Email: info@proservicerubi.com

 


Linea Fina Design Innovation, S.L.L.

Taller de xapa i pintura completament innovador enfocat al cotxe i la moto. Assessoren en canvis de color, tuning, homologacions,… Realitzen decoració artesanal de cascos. Disposen de les instal·lacions amb la més alta tecnologia i d’un personal plenament qualificat.

Enviar missatge privat

 

Contacte:

C/ Progrés, 5
08191 – Rubí
Tel: 935 860 824
Email: liniafina@liniafina.com

 


Hortensio Aznar, S.L.

Taller especialitzat en reparacions de xapa i pintura que des de l’any 1985 ha anat millorant i actualitzant les seves instal·lacions, així com ampliant i formant el personal per poder oferir el millor servei.

Enviar missatge privat

 

Contacte:

Avda/ Cova Solera, s/n.
08191 – Rubí
Tel: 936 971 003 / Fax: 935 888 832
Email: juli@talleresaznar.com